Намери ни
To Top

Хамес все повече се отдалечава от Наполи

Трансферът на Хамес Родригес в Наполи е пред провал. Президентът на италианския тим Аурелио Де Лаурентис не може да постигне договорка с шефовете на Реал Мадрид. Той е категоричен, че няма да плати исканата от “Белия балет” сума накуп, а иска да вземе колумбиеца под наем с опцията за откупуване през следващото лято.

Това поведение на боса на неаполитанците е започнало да лази по нервите на мадридчани, които досега отказваха да приемат другата оферта за Хамес от страна на градския съперник Атлетико Мадрид, но вече сериозно се замислят дали все пак да не пуснат играча на “Уанда Метрополитано”.


Още повече, че и самият футболист се чувства недооценен от Наполи, тъй като италианците не са готови да му дадат желаната от него заплата, докато в Атлетико ще получава толкова, колкото взима и в момента на “Сантиаго Бернабеу”.

От Реал искат за Хамес Родригес 42 милиона евро, като са готови да го пуснат под наем със задължителна клауза за откупуване. Де Лаурентис обаче е против подобна клауза и това е основният проблем трансферът все още да не е факт. От “Белия балет” са дали ултиматум на Наполи да даде окончателен отговор дали приема условията им до вторник, в противен случай от Реал ще стартират преговори с Атлетико.

Ощр от категория Водещи