Намери ни
To Top

Мафия! Подготвят служебна победа за Кличко

Опасенията на щаба на Кубрат Пулев се оказват истина. Организацията, която държи Владимир Кличко на световния връх цяло десетилетие,  е, наистина, изключително могъща.

Първо, украинецът отказваше да даде допинг. След това му хрумна да отложи мача, планиран за 6-ти септември.


В последните дни хората от екипа на Кличко правят всичко възможно, за да извадят Кубрат Пулев извън равновесие с редица гадни номера.

Днес пък, президентът на съюза на професионалните боксьори Томас Пютц заплаши Кобрата „със санкции“, защото българинът не бил демонстрирал респект към шампиона.

„Зауерланд и Пулев упражняват детски игри, няма да оставим това така. Не мога да разбера, какво е бил посъветван Пулев, но е бил посъветван лошо. Той е спортсмен, искаме да видим и такъв мач, а не игрички от отбора му. Ние сме спортисти, обичаме спорта. Владимир е един от най-добрите спортисти в света. Като президент очаквам респект към шампиона, а считам за липса на респект да не се появиш на пресконференцията. Като федерация ще мислим за санкции, ако се продължава с такива игрички“, заяви Пютц.

Думите на боса са скандални по естество си.

Той буквално взима страната на украинеца, а се очаква да е безпристрастен.

И какво означава заплахата за санкции? Да не би Пютц да иска да присъди служебна загуба на Кубрат, защото не се е явил на брифинга?

Пулев го каза най-добре:

„Не мога да уважавам Кличко, тъй като поведението му не е коректно.“

Точно и ясно.

Ощр от категория Спорт