Намери ни
To Top

Мъж заклещи пениса си във влагалището на любовницата си по време на секс, вижте как от Бърза помощ ги развързват (КАДРИ 18+)

Неверен съпруг беше изловен в крачка по шокиращ начин. Пронизителни писъци се разнесли от хотелската стая, където той мърсувал с любовницата си, съобщава „Дейли Мейл“.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Гостите на хотела в кенийския град Китале чули писъци от една от стаите и повикали полиция. Пристигналите на място униформени заварили любовниците голи, а мъжът буквално бил заклещен в жената.


Наложило се да извикат лекари, които да им помогнат.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Местни медии разясняват, че мъжът пристигнал в града по работа, оставяйки съпругата си в друг град. По-късно тя го обвинила, че има афера с домашната помощница. Двамата прелюбодейци били арестувани от полицията.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Голяма тълпа се събрала пред хотела. Наложило се дори полицаите да произведат изстрели във въздуха, за да изгонят зяпачите.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Твърди се дори, че съпругата на неверника помолила шаман да го „отлепи“ от прислужницата. Действително на място бил забелязан шаман, който се опитал да помогне на двойката.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Не е напълно ясно как се е стигнало до конфузната ситуация, но любовниците може да са поредните пострадали от особеното състояние, наречено „пенис каптивус“. Това се случва, когато мускулите на вагината се стягат около пениса много по-силно от обичайното.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Ощр от категория Акценти