Намери ни
To Top

Тези думи на Роналдо ще накарат цяла България да скочи

Кристиано Роналдо изрече думи пред испански журналисти, които ще накарат цяла България да скочи. КР7 с огромното си реноме и тежест напада родния шампион Лудогорец след срещана на орлите с Реал в групите на Шампионска лига.

Най-добрият футболист на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е заявил, че се чувствал на мача с Лудогорец, все едно играе ръгби, съобщава сръбското електронно издание Press online. Медията, цитирайки испански колеги, посочва, че португалският нападател е получил контузия преди края на двубоя.


„Получих лек удар, имам открита рана и тепърва ще видим сериозността на травмата. Това беше доста грозен ход на българския нападател и на няколко пъти мислех, че съперниците играят ръгби. Най-важното е, че взехме три точки и се намираме на добър път“, заявил Роналдо.

„Всичко щеше да е наред, ако Роналдо не се преструваше и ако мачът не беше подарен на Реал“, коментира сръбското издание и посочва, че Мадрид  трудно е постигнал победата с 2:1 в София.

Дори феновете на ЦСКА и Левски, които не харесват Лудогорец биха признали, че думите на Кристиано Роналдо изглеждат прекалено груби към представянето на орлите. КР7 нарича зелените  – ръгбисти.

Кристиано е един от най-обичаните футболисти в света, той се радва и на огромна фенска маса в България, но подобни определения не му правят чест.

Ощр от категория Футбол