Намери ни
To Top

Мениджърът на Гришо: Здравето му е по-важно от един турнир

Турнирът в София е заложен в програмата ни от дълго време. Все пак здравето му е по-важно. Ако се наложи, може да пропусне състезанието, обяви Георги Стоименов, мениджърът на Григор Димитров.

„Шансовете да участва са 50 на 50“, каза още импресариото пред „България Днес“.


Както е известно Гришо обяви, че страда от болки в рамото. Той очаква мнението на лекарите преди да реши окончателно дали ще играе в „Арена Армеец“.

След два дви в родния Хасково, вчера Димитров се прибра в Монако, където ще се възстановява.

„Григор ще се подложи на няколко рехабилитационни процедури. В Монако той ще изчака медицинското решение. На Григор много му се играе в София“, каза още Стоименов.

„Това не е контузия. Става въпрос за болка, която се получава от натоварване. Гришо се подложи на обстойни прегледи, а изследванията от тях ще излязат в края на седмицата“, продължи той.

Ако резултатите са позитивни и лекарите позволят на Григор да играе, той ще се завърне в България в края на седмицата. С него ще пристигне и треньорът му Дани Валдерду. Ако прегледите установят, че състоянието на Димитров не е добре, той ще си вземе по-дълга почивка и може да пропусне още турнири.

„Не знам дали ще успеем през този сезон да сме номер 1. Има време и за това. Важното е Гришо да играе добър тенис и да е здрав“, добави мениджърът на Димитров.

„Чакам решението на лекарите“, бяха единствените думи на самият Григор след демонстративния урок с децата в Хасково вчера.

Ощр от категория Тенис