sportove.net

Мъри обяви кога ще стане ясно бъдещето му, пожела отличие на Левски и бой над Милан

Най-успешният треньор в съвременната история на Левски – Станимир Стоилов, заяви пред Sportal.bg, че до 2-3 дни ще стане ясно неговото бъдеще. Мъри добави, че се надява тази година Левски да спечели някакво отличие. Той смята, че в главите на футболистите на Милан се върти, че ще преодолеят с лекота Лудогорец, но в никакъв случай на италианците няма да им бъде лесно.


“Тази година ще бъде интересна, тъй като чакаме Световното първенство. Ще го следим с голям интерес. Ще се изиграе и втората част от българския шампионат, където най-добрите отбори ще стигнат до отличията. Ако трябва да бъда честен, се надявам Левски да е един от тези тимове. По този начин ще покажат, че вървят по правилен път и всички левскари ще бъдем доволни”, заяви Стоилов.

“Жребият не бе благосклонен към Лудогорец, защото Милан може да изпитва затруднения, но винаги е бил в Топ 5 на Европа. Искрено пожелавам успех на Херо в мачовете с Милан. Не достойно представяне, а победа. Защото съм сигурен, че Лудогорец ще се представи достойно. Този отбор е доказал, че може да играе успешно в Европа. Сигурно в главите на играчите на Милан се върти, че ще преодолеят с лекота българския отбор, но аз съм сигурен, че на италианците няма да им е никак лесно”, добави Мъри.

“До 2-3 дни ще стане ясно моето бъдеще. Чакам това да се случи, за да спрат спекулациите и да започна да работя. Не мога сега да ви кажа в кой отбор ще продължа кариерата си, тъй като се водят финални преговори. Като стана ясно, ще бъде официално обявено. Водя преговори и с Астана. Пожелавам на моя отбор да успее да преодолее Спортинг”, завърши опитният наставник.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.