sportove.net

Венгер отговори за Давид Луис, Льомар и заместниците на Санчес и Йозил

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира зимния трансферен прозорец, които бе официално отворен на първи януари. В пресата из Европа се появиха информации, че “артилеристите” са готови да отправят предложения за двама футболисти – Давид Луис, който последните седмици отпадна от групата на Челси, както и Тома Льомар, за когото се смята, че е основната цел на Венгер за заместник на Алексис Санчес.

“Не искам да назовавам конкретни имена, но появилите се информации са неверни”, бе краткият отговор на французина.
View image on Twitter
View image on Twitter

Premier League

@premierleague
Arsene Wenger makes #PL history ?

9:00 PM – Dec 31, 2017
137 137 Replies 919 919 Retweets 2,599 2,599 likes
Twitter Ads info and privacy

Човекът извел Арсенал до три титли в Премиър лийг също така бе категоричен, че не са получавани никакви оферти за Алексис Санчес, Месут Йозил и Джак Уилшър, чийто договори изтичат през лятото, а “артилеристите” ще могат да привлекат правилните попълнения, които да заемат местата на напускащите.


“Не сме разговаряли с никого за тях. На първо място все още не сме ги загубили и второ ще се постараем да отговорим като привлечем някои наистина класни играчи. Този клуб е губил много добри футболисти, някои с огромно значение, но винаги е продължавал напред, намирайки правилните заместници. Естествено всеки иска да задържи най-добрите си играчи”, завърши Венгер.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.