Намери ни
To Top

Конте доволен от представянето на младите

Антонио Конте остана впечатлен от младите футболисти на Челси, които играха при побхедата с 2:1 над Евертън в турнира за купата на Лигата на Англия. Италианският мениджър на лондончаните заложи на младоци като 17-годишния Итън Ампаду, бразилеца Кенеди и Чарлу Мусонда, които изиграха силен мач и оправдаха доверието, което им бе гласувано.

„Изключително доволен съм, защото днес видях много положителни неща от младите ни футболисти. Чарли Мусонда, Кенеди и Ампаду, който е само на 17, изиграха много добър мач.


Аз им имам пълно доверие и се радвам, че те отговориха по този начин на моите очаквания. Това е точно отговорът, който чаках“, заяви Конте.
Follow
Chelsea FC ✔@ChelseaFC
That’s all from the boss for now. There will be more from him on http://chelseafc.com later including further words on our young players.
12:18 AM – Oct 26, 2017

Home
The official Chelsea FC website…
chelseafc.com
15 15 Replies 116 116 Retweets 642 642 likes
Twitter Ads info and privacy

„Младите могат да научат много в такива мачове. За мен беше важно днес да видя Ампаду, защото той е един от нашите юноши, които можем да развием много. За да бъде възможно това обаче, те трябва да получават шансове да играят“, добави италианецът.

Конте обясни, че е доволен и от възстановяването на Нголо Канте, който не игра известно време поради разтежение. Дани Дринкуотър също получи похвали от италианеца, след като дебютира срещу Евертън. „Другата добра новина за мен е включването на Дани Дринкуотър. Имаме три мача до паузата за национални отбори и предполагам, че след нея той ще бъде готов за игра на 100 процента. Вече мога да разчитам на него, ако реша да играем с трима в халфовата линия. Това е много важно“, завърши Конте.

Ощр от категория Футбол