sportove.net

Фитнес инструктурът, който наруши всички правила

Лазар Радков все още не може да лети, но вече успя да разбие почти всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма.

След като вдъхнови над 100 българи да се включат във флашмоба “Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди”, създаде каузата #30от30, за да мотивира 1 млн. българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни, и планира да постави рекорд на Гинес, фитнес инструктурът Лазар Радковподготвя ново предизвикателство – най-забавна премиера.

Снимка 311314

“Съветите на Лазо”, познати ви от книгата “Яж шоколад и отслабвай” – изкачила класациите за най-продавани заглавия само за седмица – ще демонстрираме нагледно на 13 септември от 19:00 ч. в литературен клуб “Перото”.

Малко преди първия учебен ден Лазар и компания ще ви научат как да постигнете добра форма, похапвайки най-сладкото и обикновено забранено изкушение – шоколада. Без да ви карат да правите лицеви опори (обещаваме), те ще ви докажат, че движението и влизането във форма са постижими. Лекция, стендъп комедия или просто приятна, но полезна и запомняща се среща, в едно може да бъдете убедени – след тази вечер ще изгорите поне стотина калории от смях.

Лазар Радков е треньор. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.