Намери ни
To Top

Белчев иска равностойни смени на звездите Каранга и Тиаго

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е твърде скромен и винаги е обявявал, че ще работи с наличните футболисти, но след старта на първенството е поискал ръководството да намери нови футболисти на два ключови поста, научи „Меридиан Мач“. Става въпрос за попълнения на позициите централен нападател и плеймейкър. На тези постове играят звездите на тима Фернандо Каранга и Тиаго Родригес, но те нямат абсолютно никаква алтернатива. Бразилецът може да бъде сменен с Кевин Кубемба, който обаче вече повече от година не може да се адаптира в България.


Единственият вариант за заместник на Тиаго пък е сънародникът му Давид Шимао, който обаче бе контузен в последните 40 дни, а от началото на престоя си на „Армията“ по-често не е на линия заради травми и наказания.

За новия Енрике Рафаел пък е рано да се каже кога ще влезе във форма.

На „Армията“ спешно търсят подходящи футболисти, тъй като съзнават, че не могат да се борят за титлата с наличния потенциал. Главният мениджър Стойчо Стоилов е задействал контактите си в Южна Америка, за да намери още един добър нападател и силен халф.

Ощр от категория Футбол