Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/khedira_n.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кедира се контузи, може да пропусне мачовете с Чехия и Норвегия – Sportove
Намери ни
To Top

Кедира се контузи, може да пропусне мачовете с Чехия и Норвегия

Кадрови проблеми налегнаха селекционера на Германия Йоаким Льов преди световните квалификации срещу Чехия и Норвегия в Група С. Първата лоша новина за Бундестима дойде във вторник вечерта, когато нападателят на Байерн, пратен под наем в Хофенхайм Серж Гнабри, напусна хотела на отбора в Щутгарт заради контузия в глезена на левия крак. Обстойният медицински преглед показа, че младокът няма да се възстанови навреме, което наложи той да отпадне от групата за двата мача. Наставникът на Бундестима беше категоричен, че няма да вика негов заместник и в резултат на това групата му намаля на 23 играчи.


В по-късните часове на вчерашния ден стана ясно, че халфът на Ювентус Сами Кедира също може да пропусне световните квалификации, заради травма в коляното. 30-годишният играч пропусна сутрешната тренировка на тима в сряда и не е ясно дали ще бъде готов за гостуването в Прага.

В същото време генералният мениджър на Бундестима Оливър Бирхоф потвърди новината на „Билд“, че на 10-и ноември ще има нова контрола с Англия на стадион „Уембли“, която ще бъде част от подготовката за Мондиал 2018. „Англия влиза в плановете ни, но трябва да видим и какво ще направят Франция и Холандия в квалификациите“, заяви Бирхоф.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558