Намери ни
To Top

Ясни са номинациите за “Играч на сезона” и “Мениджър на сезона” в Премиър лийг, както и за най-добър млад футболист

Премиър лийг обяви номинациите си за три престижни приза – “Играч на сезона”, “Млад играч на сезона” и “Мениджър на сезона”. Феновете имат възможност да гласуват до 14:00 часа българско време, като гласовете им ще бъдат комбинирани с тези на жури от футболни експерти, за да се определи победителите в различните класации.

Логично борещите до последно за титлата Манчестър Сити и Арсенал имат представители и за трите награди.

Така за играч на сезона от “гражданите” са номинирани Ерлинг Холанд и Фил Фоудън, а от лондонските “топчии” представители за приза са Мартин Йодегор и Деклан Райс.


Вирджил ван Дайк (Ливърпул), Коул Палмър (Челси), Оли Уоткинс (Астън Вила) и Александър Исак (Нюкасъл) допълват свобразната осмица с най-добрите футболисти за сезона.

Холанд, Фоудън, Палмър и Исак са номинирани и за наградата “Млад играч на сезона”. Сред останалите четирима с шанс за приза са Букайо Сака и Вилиам Салиба от Арсенал, Коби Мейну (Манчестър Юнайтед) и Дестини Удоджи (Тотнъм). Всички те са били на 23 или по-малко години в началото на сезона.

Що се отнася до номинациите за “Мениджър на сезона”, там испанската доминация е огромна, като четирима от специалистите са от иберийската страна. Става въпрос за Джосеп Гуардиола (Манчестър Сити), Микел Артета (Арсенал), Унай Емери (Астън Вила) и Андони Ираола (Борнемут). Испанската инвазия се допълва от мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който ще напусне клуба след края на сезона.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558