Намери ни
To Top

Стивън Джерард с емоционално признание преди мача с Лудогорец – вижте какво каза

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард направи емоционално признание преди първия мач на мърсисайдци от груповата фаза на Шампионската лига срещу Лудогорец. Стиви Джи заяви, че е завиждал на всички играчи, които през изминалия сезон са имали възможността да играят в най-престижния клубен турнир в Европа, за разлика от тези на Пуул. Сега капитанът на червените иска тимът му не просто да участва, а да остави добри впечатления в Лигата на богатите.

„Сега е нашият шанс! Миналата година завиждах на всички играчи, които се подвизаваха в този турнир.


През изминалия сезон дадохме всичко от себе си, за да сме в топ 4 и сега да играем в Шампионската лига. Затова важното е да направим всичко да сме тук и през следващия. Беше дълго чакане, но важното е, че пак сме в Лигата. Наистина е много вълнуващо и нямаме търпение пак да сме в тази компания“
, каза Джерард.

„Казвам ви, че не сме се върнали в турнира, само за да отбием номера. Искаме да оставим добро впечатление и да стигнем възможно най-далеч. Трудно ще ни е, защото има някои изключително добри отбори“, завърши капитанът, чийто тим ще спори още с Базел и Реал (М) в груповата фаза.

Ощр от категория Футбол