Намери ни
To Top

Това момиче няма капка срам! Камелия съвсем пощуря и си ги показа на живо в ефир, вижте скандалните кадри (18 ПЛЮС)

Мъжката аудитория на Нова телевизия трудно издържа на гледката в студиото на Гала тази сутрин. Скандалната чалга дива Камелия пристигна за интервю при водещата във вид, който е по-подходящ за малките часове, не и за национален ефир и то в този часовия диапазон. Но СЕМ по традиция спи то това време.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Скромното бюстие, с което блондинката от Чипровци цъфна, беше поне с два номера по-малко и бюстът й щедро извираше в ефира на Нова.


В този си вид Камелия отговаряше на Гала на въпроси, свързани с кончината на баща й. Таткото на певицата се спомина ненадейно точно преди концерта на Лепа Брена в началото на април в Пловдив.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

„Предния ден се чухме, звучеше супер. Беше много щастлив, че ще пея на една сцена с Лепа Брена. На следващата сутрин, в деня на концерта, бил кафе и издъхнал в ръцете на майка ми. Излязох да пея в негова памет, но слизайки от сцената се сринах…. „, разказа полуголата Камелия.

За палавата Камелия няма възраст и граници, които да спрат похотливите й изцепки.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Колкото повече остарява, толкова по-брутална става фолк звездата. За последната й изцепка ни пише читател на HotArena.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

„Направи ли го Камелия пред камерата? Това е въпросът, който занимава феновете на чалга кралицата в съботната вечер. На поредното скандално фото (виж снимката в галерия) Камелия май се е заиграла с „котето“ – или поне създава такова впечатление, оставяйки небрежно ръка между краката си.  Позата става още по-гореща заради задължително разгърденото деколте и изпъчените на показ силиконови цици“.

Ощр от категория Акценти