Намери ни
To Top

България полудя по Кристиано, сблъсъкът Лудогорец – Реал става като рок концерт

Страхотна истерия за билети започна след изясняването на програмата на “Лудогорец” в групата на Шампионската лига. Разградчани станаха вторият български отбор след “Левски” в тази фаза след изключителна драма срещу “Стяуа” в плейофния реванш, а жребият им прати за съперници “Реал” (М), “Ливърпул” и “Базел”. Първите два отбора са печелили общо 15 пъти КЕШ.

Програмата отреди “Лудогорец” да гостува в първата си среща на легендарния “Анфийлд”.


В следващия кръг на 1 октомври в София пристига втората версия на галактическия “Реал” воглаве с футболист №1 в света Кристиано Роналдо.

Именно този мач предизвика мащабната истерия в цяла България. Желаещите да посетят мача на Националния стадион “Васил Левски” със сигурност ще се повече от неговия капацитет, който е за 42 500 зрители. Мераклиите да гледат спектакъла търсят най-различни канали да се подсигурят с пропуски отсега. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim още идната седмица. Отварянето на касите в края на септември за продажбата на последните останали бройки пък почти сигурно ще предизвика нощни бдения пред тях. За футболен мач това не се е случвало в България от 2006 г., когато заради “Левски” пристигнаха “Челси”, “Барселона” и “Вердер”.

Говори се за цени от 50, 80 и 100 лева за различните сектори на “Васил Левски” за мача “Лудогорец” – “Реал”, пише „24 часа“. Подобни бяха цените на билетите за концерти на групи като „Металика“, „AC DC“ и „Бон Джоуви“.

Предимство при закупуване до два билета ще имат притежателите на абонаментни карти за мачовете на “Лудогорец”, членовете на фенклубовете в страната, както и спонсорите на клуба, пък съобщиха от официалния сайт на орлите.

Ощр от категория Шампионска лига