Намери ни
To Top

ЧЕРЕН ДЕН: Още една голяма трагедия! За огромно съжаление, топ журналистката Мариана Векилска…

Мариана Векилска получила емоционален срив навръх 43-тия си рожден ден, научи „Ретро“. Тв водещата не спирала да плаче, защото още не можела да се отърси от мъката след загубата на майка си.

Мариана се сбогувала с най-близкия си човек преди 2 месеца, но решила да скрие трагедията от всички.

Неприятната вест съобщила единствено на шефовете си в Би Ти Ви и на двете си колежки в предаването „Тази събота“ и „Тази неделя“ – Диана Любенова и Жени Марчева.


Векилска не се появила в ефира на телевизията на 18 и 19 февруари, но обяснение за нейното отсъствие не било дадено. Всъщност точно тогава тя се занимавала с организацията на погребението и за пръв път в дългогодишния си телевизионен стаж пренебрегнала работата си заради лична причина. Оттогава водещата била друг човек, не искала да говори с никого и пазела дълбоко в себе си подробностите около смъртта на майка си. Струпването на негативни емоции обаче я довело до тежко депресивно състояние, което съвпаднало с личния й празник.

На рождения си ден Мариана приемала честитки, но не била така жизнерадостна, както в предишни години. „Благодарна съм ви за водопада хубави думи по повод рождения ми ден. Първият, който не започна с най-милото пожелание, изпълнено с безрезервна любов към мен. И така ще са вече рождените ми дни – с едно липсващо пожелание. На майките си винаги сме длъжници и все не успяваме да им кажем най-важните думи – за обич и благодарност“, написа потъналата в скръб тв водеща в социалните мрежи. Тази година тя решила да не вдига шумно парти, а се отчела пред колегите само с бонбони за здраве. По настояване на съпруга си Симеон семейно заминали за Копривщица, където прекарали няколко дни в разходки, посещения на емблематичните къщи и музеи. Пълноценният отдих успял за кратко да я разведри, но отминалите великденски празници отново я скапали, защото двете с майка й имали традиция да приготвят вкуснотиите за трапезата заедно и да се събират на семеен обяд, но на този Великден за пръв път било невъзможно да го направят.

Ощр от категория Акценти