Намери ни
To Top

Пеп: Габриел е боец

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола засипа с похвали новото попълнения на „гражданите“ Габриел Жезус. Паралелно с това испанецът подчерта, че не е престанал да вярва и в качествата на Серхио Агуеро и двамата нападатели могат да играят едновременно. Кун бе оставен на скамейката за двубоя с Уест Хам, а днес се появиха информации, че Реал Мадрид смята да се възползва от ситуацията и да се опита да привлече аржентинеца.

„Габриел е 19-годишен, но се адаптира много бързо.


Той ежедневно взима уроци по английски, което означава много. Показа доста неща в трите мача, в които игра. Нямам никакви съмнения и относно качествата на Серхио. Големите клубове в Европа разполагат с много нападатели. Сега имам много възможности. В Бразилия Габриел играеше от лявата страна, което означава, че двамата могат да бъдат заедно на терена. Габриел е боец. Затова може да ни помогне много.

Все още не съм решил кой ще започне на вратата. Имам добри вратари и ще реша спрямо това, което видя. Едно от най-големите качества на Браво е това, че е силна личност. Ако не беше така, нямаше как да спечели Копа Америка и да играе в Барселона.

Трудно е днес да намериш футболист с качествата на Яя. Той обича да играе. В това отношение е като аматьор. Това ми харесва.

Впечатлен съм от Суонзи. Опитвам се да открия начин, по който да ги атакуваме, и не мога. Сложно е. Те са в много добра форма. Спечелиха на „Анфийлд“ и победиха Саутхамптън – два добри отбора. Ще бъде много, много трудно“, заяви Пеп.

Ощр от категория Футбол