Намери ни
To Top

Доскорошна националка мина под венчило

Доскорошната националка Русена Сланчева вече е омъжена жена и влезе в лоното на семейните. Волейболистката на френския Нанси каза заветното „да“ на своя избранник Одрик Линорд – бивш футболист от Мартиник


(Франция), на стилна церемония, която се проведе в комплекс „Шато“ в София. Избранникът на чаровната ни състезателка харесва много България, като логично изборът за сватбено тържество е паднал върху родна земя.

 
Кума от българска страна бе волейболистката от школата на ЦСКА Маргарита Амиджинова, а от страна на младоженеца кумува семейство от Мартиник. 
 
Сватбата бе международна, като на празненството присъстваха бивши и настоящи волейболистки, националки на България и на други страни, с които Русена е играла в различни отбори.
 
Родителите на булката – Петър Сланчев – завеждащ направлението за подрастващите в БФВ и жена му Живка бяха сред най-щастливите на сватбата, като пожелаха много радост и щастие на младите. Новото семейство пък заминава за кратка почивка в Гърция, след което  Русена започва подготовка със състава на Нанси, воден от Радослав Арсов, на 16 август за новия сезон в ЛИГ А Феминин във Франция.



Ощр от категория Любимец 13