Намери ни
To Top

Футболист от ПСЖ бави трансфера на Мбапе

ПСЖ и Монако са постигнали споразумение за трансфера на Килиан Мбапе, но в сделката между двата клуба трябва да влезе един играч от Юлиан Дракслер, Лукас Моура и Хавиер Пасторе, съобщава „Екип“. Именно това е причината да се бави акостирането на 18-годишния хитов нападател на „Парк де Пренс“. Столичани ще платят 150 млн. евро, а в добавка към княжеството ще поеме и един футболист.


На този етап Дракслер не иска и да чува за трансфер в Монако, което възпрепятства сериозно осъществяването на сделката, тъй като именно германският национал е най-силно желан от Леонардо Жардим. Другите двама футболисти са резервни варианти за монегаските. Според авторитетното френско издание Дракслер е отказал да премине при князете. 23-годишният германец дойде в началото на годината от Волфсбург срещу 40 млн. евро. През пролетта той изигра 17 мача за ПСЖ, в които вкара 4 гола.

ПСЖ приема довечера от 21:45 часа Сент Етиен в откриващ мач от 4-тия кръг на Лига 1. Столичани, „зелените“ и Монако единствени са без грешка до момента.

Ощр от категория Трансфери