Намери ни
To Top

Митов: Локо Пловдив е отбор с много добри футболисти

„Един добър отбор с много добри футболисти.


За мен е малко по-специален този мач, защото аз съм бил една година на работа в клуба и съм останал с отлични впечатления и чувства към този отбор“, сподели наставникът на Левски Николай Митов преди двубоя с Локомотив Пловдив от 32-ия кръг на Първа лига.

„Сините“ гостуват на стадиона в парк Лаута в петък от 20:00 часа.

„Един добър отбор с много добри футболисти. За мен е малко по-специален този мач, защото аз съм бил една година на работа в клуба и съм останал с отлични впечатления и чувства към този отбор. Уважавам много хората в клуба – Христо Бонев, Атанас Узунов, Войн Войнов ми е бил треньор в юношите. Голямо уважение и респект за тези хора, но Левски отива за победа и трите точки. Интересува ме да покажем една добра игра и да спечелим“, сподели Митов на брифинга днес.

Треньорът на Левски коментира и факта, че в последния двубой извън групата останаха Джереми де Ноойер, Георги Костадинов, Антонио Аниете и Сърджиан Лукин.

„Мое лично решение, що се касае за състав, за групата, мое решение. Добри футболисти много, дали са на Левски, но мен ме интересува интересите на Левски от следващия сезон, по една или друга причина те няма да бъдат в отбора. Аз искам да видя хората, които имат договори с Левски да ми покажат своите възможности“, обясни той.

„Работи се по селекцията, това е процес, който изисква много време. Навън по една-две години се гледат играчи, нормално е. Дай Боже, българският футбол да стигне това ниво. Да се надяваме, че ще вземат футболистите, които ги искаме и гледаме. Казал съм си моите виждания, но не искам тук да ги говоря, защото не е коректно към футболистите в съблекалнята“, каза още Митов.

Ощр от категория Футбол