Намери ни
To Top

Мапуку се предложи на Левски, Боримиров отрича

Нападателят на Берое Жуниор Мапуку на практика се е предложил на Левски. Таранът на „зелените“ обяви, че има оферта от „сините“. „Имам конкретна оферта от Левски. Но също така и от още няколко клуба.


Моят агент се грижи за това в момента. Аз съм се фокусирал единствено върху Берое. Искам да завършим сезона по най-добрия начин. Чак след това ще мисля къде да продължа кариерата си“, заяви Мапуку пред „Лайвспорт“.

По-късно обаче спортният директор на „сините“ Даниел Боримиров отрече думите на нападателя, заявявайки, че на този етап няма оферта към Мапуку. Както е известно, Мапуку отдавна е в полезрението на „сините след като през лятото бе близо до преминаване на „Герена“. Тогава обаче нещата се забавиха, а по-скоро от Левски се отказаха от трансфер. През лятото обаче ще трябва да се търсят едно или две попълнения в предни позиции, тъй като „сините“ изпитват затруднения на върха на атаката, където Адениджи и Аниете са неубедителни, а Сукуна първо не успя да оправдае очакванията, а после се контузи.

Всичко това оставя вратичка за Мапуку, макар че на този етап от „Герена“ опровергаха, че са близо до трансфер на нападателя.

Ощр от категория Трансфери