Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/08/beziak1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сърби опитват да вземат знамето на България, получиха унижение – Sportove
Намери ни
To Top

Сърби опитват да вземат знамето на България, получиха унижение

Сръбски запалянковци искаха да вземат българското знаме на агитката на Лудогорец по време на мача срещу Партизан в Белград, предаде електронното издание Sportske.

Според медията инцидентът е станал на почивката, когато част от фен клуба „Забранени“ са отишли до българската агитка и са се опитали да вземат родното знаме. За щастие полицията е реагирала бързо и е предотвратила по-голям инцидент.

Крахът на сърбите в недостойният им опит бе съпътстван с още по-голям такъв.


Лудогорец тотално надигра Партизан на терена и не остави никакво съмнение кой е по-класният отбор. Отдавна гробарите не са били унизявани с 90-минутно мачкане на стадиона в Белград, разбираемо е привържениците им да са изнервени. Българският шампион в момента е прекалено голяма сила за именитите ни съседи.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558