Намери ни
To Top

Бомба! Хванаха Памела да прави св*рки на любовника си! Дори вече на 49 г., тя пак се вихри лудо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+)

Памела Андерсън може да е бивш модел на Playboy и самата тя да прилича на порно звезда, но актрисата се обяви срещу порното.

49-годишната актриса смята, че мъжете трябва да си наложат да не гледат порнографски филми, защото те ги правят лоши и безчувствени любовници.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Пам е убедена, че порното осакатява представителите на силния пол и те вече не могат да правят вълнуващ секс с половинките си.

Тя казва: „Хората имат толкова много достъп до порно, че стават все по-неемоционални, а сексът става от странен по-странен.


“ Тя добавя: „Случвало се е да ме плюят в леглото и да ме наричат с мръсни имена, именно заради порното.“

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Най-известната спасителка на плажа добавя: „Знам, че съм част от проблема, тъй като съм позирала за Playboy и съм си правила секс касета, но не ми е било приятно да ме третират като порно актриса.“

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Човек трябва да се вгледа в собственото си поведение. Ако единият партньор непрекъснато гледа порно онлайн заключен в банята, това вреди на интимността и трябва да се вземат мерки“, смята тя.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Памела, която има двама големи сина от бившия си съпруг Томи Лий – Брандън и Дилън, споделя и как съветва своите момчета по темата.

„Говорила съм с тях за това и те си имат приятелки. Казала съм им, че ако те се държат с неуважение към тях, все едно не уважават мен самата.“

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти