Намери ни
To Top

Анисе готов за двубоя срещу ПСЖ

Лудогорец ще може да разчита на Анисе Абел за първото си домакинство в групите на Шампионска лига, съобщава „Тема Спорт“. Мадагаскарецът ще бъде на линия за срещата с първенеца на Франция ПСЖ. Двубоят е на 28 септември от 21:45 часа на „Васил Левски“.

26-годишният полузащитник напусна дербито с Левски (0:1) на „Герена“ в средата на август с две спукани ребра след тежък сблъсък с Роман Прохазка.


Заради травмата той не бе на разположение на Георги Дерменджиев за мачовете от плейофите срещу Виктория (Пилзен) и затова бе изваден от списъка с картотекирани за сметка на Густаво Кампаняро.

На този етап Анисе продължава да води индивидуални тренировки. Той работи заедно с кондиционния специалист Серхио Марти, като вече е започнал и бегови упражнения. Според лекарския щаб ще бъдат нужни още около 25-26 дни, за да може ребрата му да зараснат напълно.

Почти сигурно първият мач, в който Анисе ще попадне в групата, ще бъде този срещу ПСЖ. Юношата на Оксер дори се надява да запише минути срещу парижани. Той вече бе картотекиран отново от клуба. Мадагаскарецът замени в групата напусналия в посока Ростов Андрей Препелица.

Ощр от категория Шампионска лига