Намери ни
To Top

Треньорът на чехите: Лудогорец беше един от най-тежките варианти

В лагера на чешкия първенец Виктория (Пилзен) не са особено доволни от жребия за плейофите на Шампионска лига, в който трябва да се срещнат с българския Лудогорец.

„В състава на Лудогорец има около осем бразилци и други чужденци. В третия квалификационен кръг те елиминираха Цървена Звезда. Не очаквам да бъде леко, това беше един от най-тежките варианти за съперник, но със сигурност ние ще се борим“, заяви старши треньорът на чехите Роман Пиварник, цитиран от бТВ.


„Ще видим как ще се развият нещата. Това, че реваншът е на нашия стадион пред привържениците ни, може да бъде предимство, но това ще зависи и от първия мач. Трудно е да се прецени“, допълни той.

Чешкият национал Даниел Коларж заяви, че от Виктория са се надявали да избегнат Лудогорец като съперник.

„Не искахме Лудогорец, но на този етап не можеш да избираш съперниците си, защото няма слаби отбори. Смятам, че те са подобен тим на Карабах и се надявам нещата отново да се развият добре за нас и да продължим напред“, заяви Коларж.

„Играхме с Лудогорец през зимата на тренировъчния ни лагер в Турция и загубихме, но това беше просто една контрола. Със сигурност обаче те са добър отбор и ще бъде много трудно“, допълни полузащитникът.

Ощр от категория Шампионска лига