Намери ни
To Top

Стоилов: Ако си позволим такава игра и в реванша, ще отпаднем

Българският треньор на шампиона на Казахстан Астана Станимир Стоилов не скри недоволството си от играта на тима си срещу латвийския Жалгирис.
В първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига във Вилнюс тимовете на Жалгирис и Астана завършиха наравно 0:0.
След двубоя пред sports.kz Стоилов заяви, че равенството оставя равни шансовете на двата тима за продължаване напред преди реванша.



Българският специалист побърза да добави, че отборът му може да играе далеч по-добре, като е останал недоволен от липсата на желание за игра, което са демонстрирали футболистите му. Според Стоилов това представяне не е отговаряло на нивото, необходимо за мачове от Шампионска лига, тъй като играчите му са показали 50 процента от възможностите си.
Треньорът на Астана призна, че в края на мача късметът е помогнал на отбора, но като цяло нулевото равенство е закономерно.
Станимир Стоилов не скри разочарованието си и от това, че един от ключовите му играчи Азат Нургалиев не успя да играе в мача заради технически гаф от страна на Астана.
Треньорът на шампиона на Казахстан обобщи, че с такава игра отборът може да отпадне от турнира във всеки един момент.

Ощр от категория Футбол