Намери ни
To Top

Сираков връща Станимир Стоилов на „Герена“

Мечтан подарък може да получат феновете на Левски за Коледа. Голяма е вероятността „сините“ да посрещнат 2017 г. с тандема Наско Сираков – Станимир Стоилов начело на отбора. Както е известно, Вълка е гласен за президент, след като на общото събрание в края на август бъде официализирано влизането на новия главен акционер в клуба.


Според информация, изнесена от „Синя България“ след управителния съвет на Левски по-рано тази седмица, това ще е „Виваком“.

Заговори се, че спортен директор ще е Велислав Вуцов, а треньор Антон Велков. Според „7 дни спорт“ обаче разбра друго. Настоящият треньор Люпко Петрович ще остане до Нова година, след което на „Герена“ най-накрая ще се завърне и Станимир Стоилов.

Мъри почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на казахстанския клуб Саян Хамиджанов, който ще освободи поста и обяви, че не може да гарантира оставането на Стоилов при новата власт.

„Много съм щастлив, че преди две години успяхме да уговорим този висококвалифициран треньор да поеме нашия клуб. За никого не е тайна, че българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптирал се към нашите реалности и знаещ как се постигат резултати на международната арена. Въпреки това през следващата година е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов и целия треньорски щаб“, обясни Хамиджанов пред sport.kz.

Новината идва в точния момент за Левски, а Сираков е човекът, на когото се разчита да убеди Стоилов да приеме предложението на „сините“, което логично ще е в пъти по-ниско във финансово естество от това, което треньорът получава в Астана.

Ощр от категория Футбол