Намери ни
To Top

Кириос: Във втория и третия сет бях жалък

Австралийският тенисист Ник Кириос бе критичен към представянето си в мача си срещу Анди Мъри на „Уимбълдън“.
Мъри победи Кириос в двубой от четвъртия кръг на третия за годината турнир от Големия шлем със 7:5, 6:1, 6:4.
След двубоя пред ESPN Кириос каза, че е започнал мача не лошо, като в първия сет е показал добри неща, като се е чувствал комфортно на корта. След това обаче е бил жалък.



Кириос заяви, че в първия сет е имал увереност, че може да спечели мача. След като е загубил частта обаче цялата му вяра се е изпарила и се е чувствал така, все едно трябва да изкачва много висок връх.
Австралиецът добави, че има нужния опит и знае, че трябва да се бори докрай. Срещу Мъри обаче не е направил точно това.
Ник Кириос каза още, че преди мача от сутринта е играл компютърни игри, като няма представа дали това е най-добрият начин да се подготви за мач, но със сигурност си е прекарал добре.
Австралийският тенисист добави, че след мача Анди Мъри му се е извинил в съблекалнята за това, че го е победил. Кириос му е отговорил, че всичко е наред и го е помолил да спечели турнира. След това двамата са се прегърнали приятелски.
Ник Кириос коментира и непостоянството в представянето си.
Той заяви, че една седмица е на върха на мотивацията си и тренира и играе с всички сили. Следващата седмица обаче просто иска да не прави нищо. Кириос допълни, че е наясно, че има страхотен талант, който обаче явно все още не се е научил как да развива правилно.

Ощр от категория Тенис