Намери ни
To Top

Хеймур Халгримсон: Бием Австрия и отиваме на осминафинали на Евро 2016

Помощник-треньорът на националния тим на Исландия Хеймир Халгримсон демонстрира самочувствие преди последния мач на тима в група „F“ на Евро 2016. Исландия играе с Австрия на 22 юни.

Пред сайта на УЕФА Халгримсон каза, че отборът има в актива се вече две точки и нужното самочувствие да иска да се пребори за продължаване в плейофната фаза на турнира. Специалистът добави, че отборът е в изгодна ситуация и трябва да я използва.


Помощник-треньорът на тима на Исландия каза, че отборът държи съдбата в собствените си ръце и победа в предстоящия мач срещу Австрия ще класира тима напред.

Хеймир Халгримсон добави, че нещата може да се развият така, че тимът на Исландия да стане победител в групата, ако Унгария победи Португалия.

Специалистът призна, че ако преди Европейското първенство някой му бе предсказал, че преди последния кръг в групата ситуацията ще е такава, той с радост би приел това.

Помощник-треньорът на Исландия заяви, че настроението в тима е отлично и всички са уверени, че могат да класират отбора напред. Точно заради това той е убеден, че Исландия ще победи Австрия и ще продължи на турнира.

Преди последните мачове в групата, в класирането Унгария е лидер с 4 точки, пред Исландия и Португалия с по 2 и Австрия с 1 точка.

Ощр от категория Футбол