Намери ни
To Top

Първата контрола на ЦСКА ще е срещу Спартак Плевен

Първата контрола на ЦСКА ще е срещу Спартак Плевен. Това обяви финансовият благодетел на Спартак Иван Динов. „Вече е договорена първата ни контрола – с ЦСКА на 24 юни в Тетевен“, заяви той.

Както „Тема Спорт“ вече съобщи, червените се събират за медицински прегледи на 13 и 14 юни, а веднага след това пътуват за Тетевен, където ще протече първата част от лятната им подготовка.


В балканския град армейците ще останат до 24 или 25 юни. В края на престоя си там те ще изиграят и първата си пред-сезонна проверка – срещу Спартак Плевен.

Веднага след нея или на следващия ден отборът се прибира в София, където ще има няколко почивни дни. Вторият лагер ще бъде в чужбина, като все още няма окончателна яснота дали ще се проведе в Холандия, Германия или Австрия. Всичко зависи от съперниците за контроли, които ЦСКА ще успее да договори.

Утре или най-късно в понеделник червените ще преценят в коя страна да протече втората част от подготовката им. ЦСКА планира да има втори отбор в Б група през новия сезон. Червените ще използват дубъла за обиграване на младите си таланти. Все още няма решение кой ще води дублиращия състав, като се коментират две имена, които се отличават с много качествена работа през последните години.

Ощр от категория Футбол