Намери ни
To Top

Стойчо Стоев уволнен от Левски?

Стойчо Стоев е уволнен от Левски, твърди „Тема спорт“. Решението е взето на Управителния съвет на клуба в сряда след гласуване. До снощи обаче от „Герена“ това не беше съобщено официално, тъй като текат разговори с треньора за начина на раздяла, каква неустойка ще прибере и кога ще е последният му работен ден начело на „сините“.

Вчера Стоев води заниманието на тима и е възможно да бъде начело на Левски и за последните три мача от първенството.


Ако той не остане, сезона ще завърши Елин Топузаков. Шефовете на „сините“ ве че трескаво обсъждат кандидатури за негов заместник. От фенските организации, които членуват в УС, са поискали обяснение от Иво Тонев относно вмешателство в селекцията и работата на треньора. Занапред Георги Иванов ще има права и отговорност единствен да се занимава с този процес. Изключва се възможността Гонзо да бъде и треньор, независимо за какъв период от време става дума. БЛИЦ СПОРТ отдавна разкри, че Петър Хубчев също е вариант за заместник на Стоев.

Ръководството на Левски и вчера не обяви какво е било обсъждано и какви решения е взел Управителният съвет на клуба на дългото си заседание в сряда. Това напълно контрастира с обявените многократни намерения за пълна прозрачност по стратегическите въпроси за развитието на клуба. Такова бе анонсирано на проведеното Общо събрание в края на миналата година. От тогава досега обаче не е съобщавано какви суми погасява клубът към НАП (такава практика имаше през 2015-а). Не бе обявено и какви са приходите от продажба на билети за новия сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. Както е известно, те трябва да отиват директно по сметка на строителите. Шефовете бяха изчислили, че за период от 6 до 8 години те трябва да погасят дълговете за трибуната. С малката посещаемост обаче това може да отнеме повече време.

Ощр от категория Тема на деня