Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/04/Kesheru.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клаудиу Кешеру готви изненада за Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Клаудиу Кешеру готви изненада за Левски

Лудогорец ще опита да изненада Левски на „Герена“ чрез статични положения. В последните дни шампионите усилено наблягат върху отработването на заучени ситуации, с които да хванат съперника си неподготвен. Една от идеите на Георги Дерменджиев е бразилците Вандерсон, Марселинъо и Натанаел да разиграят на малък периметър в близост до вратата, след което да освободят пространство на Кешеру за изстрел със силния му ляв крак. На директните изстрели от фаул също се обръща голямо внимание.


Румънският голмайстор и Марселинъо работят след тренировките, за да подобрят прецизността си. Понякога към двамата се присъединява и Натанаел, който по-често е използван за нарушенията на по-голяма дистанция от вратата, които не са удобни на Кешеру.
Досега през кампанията Левски е допуснал само две попадения на „Герена“, като и двете са били след статични положения. Именно това е и причината Георги Дерменджиев да обърне толкова голямо внимание на заучените ситуации преди мач. Единият от головете на „Георги Аспарухов“ бе дело на Кешеру, при равенството 1:1 през есента, а другият е на сметката на Стилян Николов от Пирин, възползвал се от грешка на Йоргачевич при центриране, съобщава „Тема спорт“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558