Намери ни
To Top

Бивш вратар на Левски набира средства за благотворителност

Бившият вратар на Левски Михаил Иванов е готов да продаде своя фланелка, която е от прословутата ретро серия на „сините“ и беше изключително популярна сред запалянковците по време на кампанията, свързана с вековния юбилей на клуба, съобщава „Тема Спорт“.

Стражът си беше закупил една от 72-те пуснати в продажба срещу 500 лева. Семейството на Мишо Иванов иска да събере пари, които да дари на малко бебенце от Русе, което има тумор в гръбначния стълб. Фланелката бе купена срещу 500 лева, а сега вратарят иска да я пусне на търг и това да бъде първоначалната сума.


Средствата ще бъдат дадени изцяло на фамилията на въпросното детенце, което има сериозен здравословен проблем. За повече информация семейството на Михаил Иванов дава и телефонен номер – 0896 60 2007.

На този етап родителите на малкия Дилян имат нужда от около 20 000 лева, за да заплатят лечението на детето, което трябва да се проведе в Германия. Това е първата ретро фланелка, която се пуска в продажба от собственика, а в случая се прави изцяло с благотворителна цел.

Ощр от категория Футбол