Намери ни
To Top

Васил Божков се отказа от ЦСКА! Отборът обаче намери друг мощен шеф, с армейците се заема…

Собственикът на „Нове холдинг“ Васил Божков окончателно се е отказал от идеята си да поеме издръжката на най-титулувания български клуб – ЦСКА, научи ПИК от негови приближени.

„Божков даде знак в края на миналата година, че може да влезе в ролята на спасител на 31-кратните шампиони и дори анонсира с декларация, че ще направи това в началото на януари т.г.

Внимателният анализ на дълговете на „червените“, обаче е стопирал намеренията му. Пред бизнеспартньорите си Васил Божков е споделил, че няма намерение да се вкарва в приключение, като започне да изплаща борчове възлизащи на над 25 милиона лева.


По този начин Божков оставя в сила коментара си: „Един бизнесмен е на печалба в мига, в който се откаже от издръжката на футболен отбор в България“, който направи преди близо 5 години.

Така съдбата на ЦСКА остава в ръцете на тандема Гриша Ганчев – Юлиян Инджов. Засега двамата не са обявили намеренията, но едва ли ще започнат да покриват задълженията на тима към НАП, бивши футболисти и техните мениджъри“, пише ПИК.

По този начин Ганчев остава най-добрата опция за ЦСКА. Като мощен шеф, който може да помогне на армейците. Дали това преминава през купуване лиценза на Литекс или друг отбор, предстои да разберем?

Ощр от категория Футбол