Намери ни
To Top

Истерия за бенефиса на Владо Николов

Истински фурор сред волейболните фенове предизвика новината за предстоящия уникален бенефисен спектакъл, който подготвя капитанът на националния ни отбор Владимир Николов, съобщиха за Агенция „Фокус“ от организаторите Интересът към грандиозното събитие „Моята игра“, с което избраният за най-добър диагонал в света (2010 г.) ще сложи край на състезателната си кариера, е изключително голям, сигнализираха от компанията, отговаряща за продажбата на скъпоценните пропуски.

Историческият сблъсък, на който едни от най-големите волейболни звезди ще се изправят срещу настоящия национален отбор на България, несъмнено ще е волейболното събитие тази година и истински празник за феновете. Това ще е и уникална възможност за почитателите на спорта у нас да видят в пълен състав момчетата на Пламен Константинов в „Арена Армеец“, тъй като до момента се очертава това да е единствената им изява в София за 2016-а.


В дългогодишната си кариера именитият диагонал Владимир Николов е постигнал много успехи, спечелил е редица награди и е изиграл не един запомнящ се сблъсък. За знаменития волейболист и неговите близки приятели и съотборници най-емоционалният мач обаче тепърва предстои.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.

Ощр от категория Волейбол