Намери ни
To Top

Черно море изпробва различни игрови варианти

Отборът на „Черно море“ проведе една тренировка днес на стадион „Младост“, в която се включиха абсолютно всички футболисти, а Траян Траянов увеличава натоварванията. Заниманието бе интензивно, като бяха изпробвани различни игрови варианти.

Преди тренировката в съблекалнята на „моряците“ имаше троен повод за почерпка, като подобаващо се отчетоха рожденниците Андреас Васев и Илиян Неделчев, както и именника Мартин Костадинов.

Утре сутрин наставникът Никола Спасов ще проведе последна тренировка, след което отборът ще отпътува за Стара Загора.


Националният фенклуб на „Черно море“ организира екскурзия за мача между отборите на заралии и варненци. Срещата е част от 23-я кръг на А ПФГ и ще се играе навръх националния празник 3-и март, когато „моряците“ празнуват и 103-я си рожден ден. Обединяването на двата празника и подобаващото им отпразнуване е подтикнало запалянковците на „моряците“ да организират пътуването до Стара Загора, където ще се включат в празничното шествие за Националния празник, заедно с феновете на домакините.

Цената на екскурзията е 20 лева, а билета за срещата между заралии и варненци струва 5 лева.

Автобусите ще отпътуват за Стара Загора в 10:30 часа в деня на мача. Мястото на потеглянето им е от фенклуба на „Черно море“.

Записването за екскурзията вече тече, а всеки който има желание да се включи може да го направи на официалната фенстраница във Фейсбук „Обичам Черно море“, както и във фенклуба на „моряците“.

Ощр от категория Футбол