Намери ни
To Top

Уау! Котето на Божинов си махна силикона и остана само по токчета, вижте естествените бомби на палавницата (видео и снимки 18+)

Спряганата за бивше гадже на Валери Божинов манекенка Сорая Вучелич си маха силикона, пише „HotZona“. Съблазнителката, за която сръбските медии не спират да тръбят, че е новата изгора на спортиста, явно е решила да се поразкраси, след като излезе на първите страници на таблоидите.

Преди дни сръбската преса гръмна с новината, че звездата на „Партизан” има от лятото афера със знойната брюнетка. Самата Сорая разказвала, че футболистът я обсипвал с комплименти, наричал я „неговото малко коте”, а рождения си ден прекарал в нейния апартамент, където прекарали заедно цялата нощ.


Валери Божинов опроверга слуховете, че в момента излиза със сръбската топ манекенка. От друга страна, брюнетката има други грижи – решила е да си маха силикона.

Сорая Вучелич се решила на тази стъпка, тъй като искала да има естествен външен вид, а освен това наскоро й предложили и роля във филм.

„Истина е, посетих местна клиника за пластична хирургия и се консултирах за силикона. Нещо ми стана, реших, че искам пак да съм естествена. Не ми харесва, какво направих”, заявява още Сорая Вучелич. За наша радост все още не се е подложила на интервенцията и можете да видите горещи нейни снимки по-долу.

Преди да се прочуе като едно от бившите „малки котета” на Валери Божинов, Сорая имаше връзка с бразилския футболист Неймар. Двамата имаха бурна любовна афера, но се разделиха преди няколко месеца.

fdh gdj gjk sfh

Ощр от категория Акценти