Намери ни
To Top

Отлична новина за Левски, Джереми де Ноойер готов за дербито

Треньорът на Левски Стойчо Стоев получи отлична новина вчера. Той ще може да ползва холандския халф Джереми де Ноойер за изключително важното гостуване на Лудогорец. Мачът, с който сините започват пролетния дял от кампанията, е в неделя, 21 февруари, от 15:30 часа в Разград и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2.

Полузащитникът се подготвяше наравно със съотборниците си по време на вчерашното занимание на сините.


Джереми пропусна последните контроли на тима от Терена“ заради мускулна травма. Де Ноойер е важна фигура в стратегията на Стойчо Стоев. Той и Георги Костадинов оформиха добра двойка опорни полузащитници през есента и треньорът разчита много на техния тандем.

„Вече се чувствам много по-добре и се радвам на хубавото време. От утре (б.р. -днес) ще увелича оборотите и ще съм на 100% готов за мача с Лудогорец. Очаквам срещата да бъде много тежка, но се надявам да успеем да победим“, сподели Де Ноойер пред livesport.bg.

С основната група започна да тренира и Максимилиан Карнер, който до последно ще бъде под въпрос за гостуването в Разград. Австриецът също е с мускулен проблем. Заради него той почти не игра по време на зимните контроли в Турция. От това се възползваха новите попълнения в Левски Лукин и Александър Александров, които се утвърдиха като титуляри в центъра на отбраната.

Преди вчерашното занимание на стадион „Георги Аспарухов“ пристигна и един от собствениците на клуба Иво Тонев. Председателят на Управителния съвет бе в компанията на шефа на детско-юношеската школа Даниел Боримиров. Тонев поздрави всички играчи при излизането им от тунела към един от помощните терени.

Ощр от категория Футбол