Намери ни
To Top

Дерменджиев: Видях неща, които ще са ми от полза

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на своите играчи в проверката с Бърно, въпреки че те не стигнаха до успеха. Разградчани завършиха 0:0 с чехите, но специалистът заяви, че е видял хубави неща.

„От всяка среща има полза, както и от тази. Пуснах два различни състава през двете полувремена.


Не мисля, че контролата беше слаба. Има неща, които видях в тази проверка – ще са ми от полза, но тепърва ще направим по-сериозен анализ на представянето ни“, обясни Георги Дерменджиев.

Преди равенството с чехите Лудогорец записа четири поредни успеха – Фортуна Дюселдорф (3:1), Виктория Пилзен (2:1), Заря Луганск (2:1) и Стяуа (3:0). Дерменджиев добави, че целта му срещу Бърно е била да даде no-голям шанс на резервите.

„Исках всички момчета, които са участвали по-малко, да запишат повече минути. Видяхте, че на терена се появиха Денислав Александров, Тейнур Марем и Георги Аргилашки. Тези минути ще бъдат от голяма полза за момчетата. Все пак те са с нас, за да трупат самочувствие покрай по-големите. Така че съм доволен от представянето ни“, каза още наставникът. 61-годишният специалист посочи, че вече се забелязва умора.

„Вярно е, че бяхме малко по-бавни. Натрупа се умора в играчите. Имаме още два мача, а след това ни чакат още 14 дни в България до подновяването на шампионата. Сигурен съм, че ще бъдем напълно готови“, завърши Дерменджиев.

Ощр от категория Тема на деня