Намери ни
To Top

Бербатов стана за смях! Разказаха му играта

Гръцкото издание „Kool News” се присмя на Бербатов, след като Митко пусна интервю със самия себе си. Местната медия публикуваха втора част от разговора на Димитър с Бербатов, в което иронизират българския нападател.

Журналистът Димитър Бербатов: Мислите ли, че наставникът Игор Тудор има вина да не играете толкова често, колкото ви се иска?
Димитър Бербатов: Не мога да виня треньора. Той нито е първият, нито последният, който получава Ферари, но го кара само на първа скорост.

Рано или късно на всеки му идва акълът.
ЖДБ: Но нека да отговорим на всички. Мислите ли, че заслужавате повече респект от Игор Тудор, особено като се има предвид каква кариера сте имали досега?
ДБ: Какво да ви кажа. Аз играх на финала в Шампионската лига през 2002 г. с Леверкузен, но го загубихме заради шедьовъра на Зинедин Зидан. На следващата година Тудор игра на финала и какво направи? Беше сменен в 42-та минута от Марчело Липи, който пусна Бириндели. В 42-та минута!!! Това е постигнал Тудор.
ЖДБ: Мислите ли, че всичко се случва заради липсата му на опит?
ДБ: Ние с него не говорим за мен в трето лице, но трябва да ви кажа, че Димитър Бербатов е спечелил две титли на Англия, световното клубно първенство и е бил топреализатор на Висшата лига през сезон 2010/2011. Ако такъв играч ти дойде в Гърция и ти го държиш на пейката и го пускаш като резерва за по 10 минути, значи някой просто ти е сипал нещо в питието. Няма друго обяснение.
ЖДБ: Вие дадохте малък знак, че едва ли не мислите да си ходите. Така ли е или може би това е насочено към треньора и уволнението му?

ДБ: Каквото сте разбрали, разбрали сте. Димитър не обяснява нищо и не е длъжен да го прави. Просто го казва веднъж и чака ответния отговор на опонента си.

 

Източник: Блиц

Ощр от категория Тема на деня