Намери ни
To Top

Самият Роналдо изригна! Кристиано честен: Това, което се случи на Левски-Литекс е просто…

9 човека от Райо останаха срещу Реал и белия балет вкара цели 10 гола на гостите си. Литекс пък при 9 играча на терена напусна мача с Левски, а Роналдо като голяма звезда дава своята оценка за подобни срещи.

„Неприятно е, когато единият отбор остане с 9 футболиста. Но въпреки всичко срещата трябва да се доиграе на ниво и от двата тима.


Заради публиката“, коментира Кристиано.

Така той е на мнение, че това, което се случи в София при двубоя между Левски и Литекс е нередно, защото феновете не заслужават прекратени мачове.

Именно поради респект към публиката пък белия балет се раздаде толкова много и думите на КР7 обясняват защо Реал търсеше гола до последно срещу останалия с 2 човека по-малко на терена тим на гостите. Така феновете са главната причина белите да вкарат цели 10 гола на Райо Валекано.

При резултат 2:2 в 28-ата минута гостите останаха с 9 човека на „Бернабеу“. Секунди след това Роналдо изведе домакините напред от дузпа, а до края на мача резултатът се увеличи до 10:2.

В София пък Литекс при идентична ситуация, напусна срещата, преди да се заформи най-вероятно разгромен резултат в полза на Левски.

Ощр от категория Футбол