Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Boby-Mihaylov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тежък удар по Боби Михайлов! Всички фенове трябва да чуят, само преди минути бе обявено, че той… – Sportove
Намери ни
To Top

Тежък удар по Боби Михайлов! Всички фенове трябва да чуят, само преди минути бе обявено, че той…

Тежък удар за Борислав Михайлов. Всички фенове на футбола в България трябва да чуят. А и редица от привържениците ще се зарадват. Само преди минути бе обявено, решение, което никак няма да се хареса на Михайлов.


Президентът на ФИФА Сеп Блатер и босът на УЕФА Мишел Платини бяха отстранени от футбола за период от осем години. Това реши Етичната комисия към световната футболна централа. Наказанията влизат в сила с незабавен ефект.

Боби се славеше като един от любимците на Платини и близък до боса на УЕФА човек. Сега обаче може би ще предстоят по-трудни дни за президента на родната Централа, след като скандалите във ФИФА и УЕФА набират огромна сила.

Това пък е възможност за всички, които искат смяна на ръководството в БФС. Защото един от най-големите козове на Михайлов – приятелството с Платини, вече не се знае дали ще е от полза на Борислав?

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558