Намери ни
To Top

Последен шанс за спасение за Ботев (Враца) срещу спокойния Берое

Отборите на Ботев (Враца) и Берое се изправят един срещу друг в последния си мач от efbet Лига. Срещата е от групата, която определя изпадащите тимове и е с начален час 20:30 часа на стадион “Христо Ботев” и ще бъде ръководена от Валентин Железов.

Двубоят е със съвсем различен заряд за двата тима. Домакините се нуждаят отчаяно от победа, за да запазят някакви надежди за спасение, като в същото време се надяват на грешни стъпки на Хебър и Пирин, които играят срещу Етър и Локомотив (София) по същото време.


Към момента Ботев е директно изпадащ с актив от 30 точки, докато пазарджиклии са с 31, а благоевградчани с 32.

Берое от своя страна вече спаси кожата и последните няколко мача играе за удоволствие и чест. Заралии са с 42 точки и печелят Трета група от втората фаза на родния елит.

Двата тима вече играха помежду си в редовния сезон, като Ботев победи с 1:0 като домакин, а в Стара Загора срещата завърши наравно 2:2.

Вероятни състави:

БОТЕВ: Костов, Мендоса, Кунде, Меси, Ачков, Барбоса, Велев, Смоленски, Сербер, Мажуга, Переа

БЕРОЕ: Ачинели, Скуадроне, Саломони, Минго, Темитопе, Алгара, Гаврилов, Еспиноса, Политино, Каетано, Трибуле

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558