Намери ни
To Top

Крушарски: Треньорът да се променя, не аз

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира актуални теми около „смърфовете“. Той се обърна индиректно към наставника на тима Александър Томаш.

„Българските треньори трябва да разберат едно – нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал.


Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път.

Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат. Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката“, каза бизнесменът пред „Тема Спорт“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558