Намери ни
To Top

Днес Sportal.bg и БФС награждават най-големите родни футболни таланти

От 13:00 часа днес в хотел „Хаят“ в София най-голямата дигитална спортна медия в България Sportal.bg и Българският футболен съюз организират за първи път церемония с годишни награди за най-големите футболни таланти у нас. На събитието ще присъстват популярни футболни лица – директори, треньори и футболисти, като церемонията е отворена за представителите на медиите.

На церемонията ще бъдат отличени и наградени не само млади футболисти, а и треньори в следните категории:

– Най-добрите трима футболисти в Елитната група до 15 години – първи, втори и трети, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които дават три точки за първо място, две точки за второ място и една точка за трето място.


– Най-добрите трима футболисти в Елитната група до 16 години – първи, втори и трети, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които дават три точки за първо място, две точки за второ място и една точка за трето място.

– Най-добрите трима футболисти в Елитната група до 17 години – първи, втори и трети, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които дават три точки за първо място, две точки за второ място и една точка за трето място.

– Най-добър треньор в Елитната група до 15 години, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които не могат да гласуват за себе си.

– Най-добър треньор в Елитната група до 16 години, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които не могат да гласуват за себе си.

– Най-добър треньор в Елитната група до 17 години, като изборът е направен само и единствено от треньорите в дадената Елитна група, които не могат да гласуват за себе си.

– Идеален отбор на сезона в Елитната група до 15 години, който е определен на база на представянето през сезона от екипа на „Лига на талантите“ в Sportal.bg.

– Има индивидуална награда за всеки един от футболистите попаднали в тази единайсеторка.

– Идеален отбор на сезона в Елитната група до 16 години, който е определен на база на представянето през сезона от екипа на „Лига на талантите“ в Sportal.bg.

– Има индивидуална награда за всеки един от футболистите попаднали в тази единайсеторка.

– Идеален отбор на сезона в Елитната група до 17 години, който е определен на база на представянето през сезона от екипа на „Лига на талантите“ в Sportal.bg.

– Има индивидуална награда за всеки един от футболистите попаднали в тази единайсеторка.

Партньор на събитието е също така Росен Илĸов от платформата за спортна статистика 4sport Transfer.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558