Намери ни
To Top

Трансферната бомба на 2016-а! За изненада на всички, след Стоев, от Лудогорец в Левски идва…

Трансферната бомба на 2016-а години се пече. Сделката вече се подготвя от ръководни сини фактори, които планират през идната година грандът да се подсили със звезда на Лудогорец.

Сделката ще е абсолютно изненадваща, защото се очакваше футболистът да бъде продаден за сериозна сума в чужбина. Сега обаче може да се повтори сценарият с Роман Безяк, който напусна зелените без трансферна сума.


Лидерът в „А“ група Левски е все по-близо до това да си осигури услугите на национала Георги Терзиев. Директорът на „сините“ Георги Иванов вече се е срещнал с представители на защитника, с които е обсъдил възможността клиентът им да заиграе на „Герена“, информира „7 дни спорт“.

Както е известно, контрактът на Терзиев с орлите изтича през лятото, а двете страни все още не са постигнали договорка за нов договор.

Ситуацията е изключително интересна, като разградчани навярно ще опитат да се подсигурят с продажбата на играча тази зима или бърз нов контракт, защото в противен случай възможността той да поеме към Герена или свободен трансфер в чужбина е огромна.

Стойчо Стоев пък ще бъде доволен ако се събере с ас на орлите. Както е известно Стоев се радва на огромно уважение и престиж сред повечето лидери на зелените, заради отличната съвместна работа със Старшията.

Ощр от категория Трансфери