Намери ни
To Top

Кобрата с шокиращи думи за Фюри, вижте какво каза Пулев за Тайсън, това трябва да се чуе!

Всички фенове на бокса трябва да знаят какво каза Кубрат Пулев за новия световен шампион в свръхтежка категория Тайсън Фюри. Думите са шокиращи, ето какво заявява Кобрата преди мача между Фюри и Кличко.

Припомняме, че коефициентите на букмейкърите за победа на Владимир бяха нищожни като абсолютно всички специалисти очакваха победа на Кличко срещу британския му опонент.

Кубрат обаче, може би единствен,  изразява различна позиция: „Фюри е много добър боксьор.


Ако говори по-малко и работи повече, тогава ще победи срещу Кличко“, коментира Пулев преди сблъсъка за титлите в свръхтежкакатегория.

Така съвсем изненадващо Кобрата е бил един от малкото асове в бокса, който предрича загуба на Доктор Стоманен чук от Тайсън Фюри. Предвиждане, което би донесло сериозна печалба на любителите на спортни прогнози. Предвид коефициентите на букмейкърите за вече отминалата среща и напълно сензационния развой.

Самият Пулев, който загуби от Кличко, е един от бъдещите вероятни съперници на Фюри, ако разбира се Тайсън задържи титлата си за по-дълъг период.

Дали не се отварят шансове за именно този мъж, да стане световен шампион, по-скоро отколкото всички са очаквали? Бъдещ мач с Фюри, едва ли би притеснил Кобрата!

Ощр от категория Бойни Спортове