Намери ни
To Top

На живо: Левски – Черноморец

Отборите на Левски и Черноморец играят един срещу друг във втория двубой от четвъртфиналната серия помежду си в плейофите на Националната баскетболна лига. Резултатът в серията е 1-0 в полза на “акулите”, които могат да сложат точка на спора още днес, тъй като форматът е до две победи от три мача.

ТИТУЛЯРНИ ПЕТИЦИ:

ЛЕВСКИ:

ЧЕРНОМОРЕЦ:

Черноморец трябваше да вложи доста сили, за да пречупи съпротивата на осмия в схемата в откриващия мач в Бургас. Преди два дни момчетата на Васил Евтимов спечелиха среща №1 със 73:59, но двуцифрената разлика в крайния резултат не отговаря на показаното от двата тима.


Левски навакса пасив от 20 точки в хода на мача и се доближи на само две в началото на последната четвърт, но пропусна няколко възможности да вземе предимство в срещата. От своя страна пък домакините записаха серия от 19:5 за край на мача и започнаха успешно похода си в плейофите.

В редиците на Черноморец се усети липсата на Христо Захариев, който не бе в тимовия лист на своя отбор.

По този начин “акулите” записаха третата си победа над Левски през сезона и остават непобедени срещу този съперник от началото на кампанията. Двата тима изиграха един мач в София, който че спечелен от бургазлии с 90:79 през февруари.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558