Намери ни
To Top

Милан е подновил интереса си към голмайстора на Щутгарт

Милан е подновил интереса си и разговорите за евентуалното привличане на Серу Гираси от Щутгарт през лятото. 28-годишният футболист обаче чака подходяща оферта от клуб от Премиър лийг, твърди Gazzetta dello Sport.

В договора на Гираси има освобождаваща клауза на стойност 17 милиона евро, а Милан вече демонстрира интерес за привличането на гвинейския национал през януарския трансферен прозорец, но в крайна сметка се отказа от сделката. Миланският гранд със сигурност ще се нуждае от нов нападател за сезон 2024/25 предвид предстоящата раздяла с Оливие Жиру, който напуска в посока ФК Лос Анджелис.


Гираси е голмайсторът на Щутгарт през тази кампания с 27 попадения в 26 мача във всички турнири, а сравнително ниската цена го прави категорична цел на Милан. Приоритет за нападателя все пак остава трансфер в тим от Премиър лийг и той би предпочел оферта от някои от водещите английски отбори, ако получи такава.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол