Намери ни
To Top

Горетцка няма намерение да напуска Байерн

Халфът на Байерн (Мюнхен) Леон Горетцка няма намерение да напуска клуба. Манчестър Юнайтед и Уест Хам имаха интерес към играча, който този сезон не е титуляр във всеки мач. Томас Тухел в един период предпочиташе други футболисти за халфовата линия.

Настоящият треньор на баварците обаче си тръгва в края на сезона и идването на нов наставник ще промени ситуацията.


Байерн от доста време има желание да привлече нов полузащитник, но Горетцка иска да продължи да е част от клуба. “От моята гледна точка всичко е ясно. Аз имам договор до 2026 г. и няма причина да мисля за промяна. Имам нова роля в нашата система. От самото начало бях готов да приема всичко, което треньорът искаше от мен”, сподели Горетцка пред “Билд”.

Сега той е концентриран върху края на сезона и върху това да намери място в националния отбор за предстоящото Европейско първенство. “Сега всичко е насочено към полуфинала срещу Реал Мадрид. Това ще е огромно предизвикателство”, каза Леон. Байерн прави разочароващ сезон, но стигна до най-добрите четири в Шампионската лига, като надеждите на баварците са за още по-големи успехи в турнира.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол